torsdag 27 maj 2010

Tömning

Vakade av idag men fick inte gå och sova när jag kom hem, sambon hade åkt med svärfar till lådö för att fukttesta husvagnen inför försäljningen. Farmor var här och passade sonen när jag kom hem så vi åt en gemensam frukost. Lämnade lilleman strax efter nio (eftersom han ska trassla så mycket ibland). Kom i säng strax efter tio och sov till ett. Då var det bara upp och tömma husvagnen på alla saker. Jag säger bara fy vad med saker man får plats i en husvagn (speciellt när man har en sån stor vagn som vi har). Men nu är äntligen allt utplockat så nu är det bara att skura badrummet, torka alla hyllor, skåp, dammsuga och torka golven sen är den redo för uppvisningen imorgon. Måste ju dammsuga ur alla lådor under sofforna och sängarna oxå för där lär det nog finnas ett och annat hundhår.

Känns lite ledsamt att sälja men vi har verkligen inte den tiden för att kunna utnyttja den, så det är inte värt pengarna att ha den kvar. Förra sommaren använde vi den fyra nätter (vi har haft den uppställd på säsong på en camping)det blev dyra nätter det, kan man få ganska så många hotellnätter för istället om man vill åka någonstans.

Imorgon kommer dom som ska titta på den, dom har åkt ända från Piteå. Hoppas att dom köper den så behöver det inte hänga över oss vart vi ska ställa den någonstans.

Ha en bra dag. Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar