torsdag 20 maj 2010

Vernissage

Idag har vi varit på vernissage  på sonens dagis. Han var ju tyvärr ledig idag från dagis, dom hade förskolansdag idag. Föräldrar var välkomna mellan ett och fyra. Vi kom dit strax efter ett och då var det en annan mamma där (dom flest jobbar ju idag så dom kom nog senare). Vi började med att gå en tipspromenad, A tyckte det var kul. Efter det gick vi in och tittade på det barnen gjort, vi tittade framför allt på banangruppens saker för där tillhör ju A. Dom hade gjort så fina tavlor och annat, stolt mor. Efter det tog vi en fika (och då fanns bilder från dagen att titta på, dom hade haft en massa roliga aktiviteter för barnen, synd att A missade det, hade nog varit roligt för honom att vara med på) och sen fick A leka lite ute på gården med dom andra barnen innan vi åkte till staden.

Vi började våran shopping tur på dressman där sambon köpte en ny kostym (ska på konfirmation på lördag och bröllop nästa helg), skjorta och slips. Vidare in på kappahl för att köpa en skjorta till A. En tur in på barnenshus. Sen blev det korvlunch på coop. Fyra par skor på skopunkten (två till sonen och två till mig). Media markt och toys urús blev det oxå innan vi styrde kosan hem igen. 

Väl hemma blev det lite lek medans sambon fixade middag, sen äta, titta tv och nattning av sonen som inte ville sova, slutade med att klockan var närmare halv tio innan han somnade.

Imorgon bär det av till skansen, äntligen. Vi har ju fått skjuta på det några gånger nu men imorgon blir det av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar