tisdag 15 juni 2010

tippen och bingo

Idag har vi rensat ur massor i garaget, städat inne och åkt till tippen med det som skulle kastas. Det är så skönt när man tar tag i rensandet, varför ska man ha massa saker som ingen använder ligga och skräpa. Nu blev det riktig bra med plats i garaget, tom bilen får plats nu. Passade även på att handla när vi ändå var in till stan.

På dan idag ringde svägerskan och frågade om jag ville åka med på bilbingo och det ville jag ju. Det var egentligen Tett som ville för hon hade aldrig spelat i Film. Jag åkte och hämtade CG i stan efter jobbet och sen kom även Tett hit. Vi åt tacos innan vi for iväg, kom iväg lite väl sent så det fick gå fort när vi åkte.

Som vanligt var det väldigt trevligt, till fikat hade jag gjort brie och salamimackor, mums. Tyvärr blev det ingen vinst. Lite komiskt: när vi kom dit så var några som vi kände där (stog snett framför oss), strax innan bingon skulle börja så kom hon springades, hennes tuta i bilen funkade inte, snacka om otur. Vi bestämde att hon skulle hoppa ur bilen när dom fick bingo så vi kunde tuta åt dom. I pausen backade dom bak deras bil så vi stog brevid varandra och kunde ha rutorna öppna och prata med varandra. Men dom behövde aldrig låna min tuta.

Sambon har nu ikväll mätt så vi kan beställa skjutdörrarna som vi ska ha till garderoben som vi ska bygga. Ska bli så skönt när den kommer upp så vi får lite mer förvaring och snyggt kommer det att bli.

Önskar er en god natt. Kram på er

2 kommentarer:

  1. Nix de heter han inte. Bröderna heter Micke o Peter! Klingar de?

    SvaraRadera
  2. Va duktig när är som rensar och grejer. Bingo lät som en roligt slut på dagen kram

    SvaraRadera