onsdag 16 juni 2010

Trädgård och bingo

Idag åkte vi en sväng till stan och köpte bla en stege med plattform. Kan behövas om vi ska kunna klippa häcken på baksidan för den har blivit extrem hög nu i vår. Vi köpte även avhärdningssalt för imorgon kl 07.30 kommer dom och installerar en avhärdare. Äntligen kanske vi kan bli av med vårat kalkproblem. Vi har ju förbrukat x antal duschslangar sen vi flyttade hit och någon kaffebryggare har gått åt oxå.

På em har vi hållit på i trädgården, jag har rensat i rabatten (där vi klippte ner häcken) och städat på altanen medans samabon har klippt häck. Häcken som går mot ena grannen är så bred så det är inte sant. När vi klippte ner häcken på framsidan såg vi tomtgräns pinnen och insåg då att hela häcken är på våran sida. Dom som bodde här innan hade velat ha en jätte bred häck men inte den andra grannen. Så hon hade hållt efter på sin sida men inte här. Inte konstigt att häcken rasade i vinter av all snö, när den hade övervikt på denna sida. Nu har P halverat häcken och då är den normal bred. Blev mycket häck snack här nu:-)

På kvällen åkte jag med P:s syster på bilbingo. Vi tutade men fick inga pengar för jag hade missat en siffra. Jaja någon gång ska man väl lyckas med det oxå, haha. Så vi fick åka hem fattigare än när vi kom. 

God natt och sov gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar