måndag 27 december 2010

Vår julafton

Dagen började med att Tett, Robert och bror med familj kom hit för att lämna julklappar. En snabb kopp kaffe hann dom med innan dom åkte vidare. A fick öppna ett morgon paket, i det var det en stor buzz lightyear som kunde prata, skjuta med laser och "flyga", lyckan var total hos lillkillen., Jag och P fick öppna ett paket av Jennifer som innehöll en chokladask och ett jättefint skolkort på henne, tack gumman.

Vid ett tiden kom farmor och farfar över på fika och A fick öppna ett paket som dom hade med sig, det var en paper jamsgitarr. Ni skulle bara se hur söt han var när han stog här och rockade. Kläderna han hade på sig passade så bra ihop med rockgitarren. Kanske slänger in en bild på honom sen.



Vid fyra tiden kom tomten med paket till A och Hilde. A var lite reserverad men han gav tomten en kram och tackade för paketet.

Strax därefter kom min mor hit, hon skulle fira julen med oss, trevligt tycker jag. Vi åt massa mat, fikade och A öppnade en hel drös med julklappar. Mormor fick kort på A och en fotokalender av oss för det är något som vi vet att hon väldigt gärna vill ha. Blev en ganska tidig kväll ändå för mormor mådde inget bra så hon åkte hem redan vid halv nio och då stoppade vi en super trött kille i säng. Jag och P satte oss sedan i soffan och tittade på en film.Tack mamma för en härlig julafton. Så härligt att bara vara hemma faktiskt, att inte behöva släpa paket fram och tillbaka, sen bara stoppa lilleman i säng när det passade.

Tack allihop för alla fina julklappar lilleman fick och tack för dom vi fick. Kanske kommer lite bilder sen på vad han fick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar