onsdag 27 april 2011

Härliga eftermiddag

Hämtade lilleman vid fyra på dagis, vi tog vägen förbi lekparken när vi gick hem. A gungade som aldrig förr, åkte rutschkana mm. Hunden var med oxå och hon njöt i fulla drag, busade och rullade på rygg. Så härligt att se hur hon verkligen njuter ibland och är så full av energi. Efter ett tag ringde jag till A:s pappa som kom dit och gjorde oss sällskap. Väl hemma igen ville lilleman vara ute och leka på tomten tills det var dags för middag.
P gjorde en jättegod hemmagjord pastasås med både bacon och skinka i och till det serverade han spagetti. Medans vi åt dök bror upp så han fick oxå i sig lite mat. Vid sju tiden kom hans sambo oxå så även hon fick sig lite mat. En härlig eftermiddag och kväll har vi haft.

Snart är det dags för mig att krypa ner i sängen, vi ska upp tidigt imorgon och lämna lilleman redan före sju på dagis. För imorgon är det dags för ultraljud, så spännande. Hoppas bara att allt är okej med bebisen (är ju lite yrkesskadad) men man får tänka på att dom flesta bebisar föds friska.
Önskar er en god natt

1 kommentar: