måndag 21 mars 2011

Kalaset

Vi kom lite tidigt till kalaset men det gick bra ändå. Rickard och Leo stog och garnerade tårtan. A och Leo lekte en stund sen började det droppa in folk. Dom började med att äta tacos när alla hade kommit. Innan lekte A med dom andra men när det blev matdags blev han lite mammig. Efter maten gick alla barnen ner i källaren för att spela innebandy men det blev inte så långvarigt. Rickard och några andra pappor klädde på alla barnen och gick till 4H gården istället för att titta på djuren och mata grisarna. Uppskattat av barnen. Snacka om skillnad på ljudnivån det blev när dom gick iväg. När dom kom tillbaka blev det tårta och fika och sedan mera lek.
Avslutades med fiskdamm. Dom barnen som var där utan föräldrar blev hämtade klockan fyra då kalaset var slut. Men vi och många andra vuxna med barn stannade kvar ytterligare en timme eller så.
Jätte trevligt var det i alla fall och A hade jätte roligt. Skönt att det bara blev den korta stunden vid maten som han var mammig, resten av tiden var han med dom andra barnen.

1 kommentar:

  1. Låter som ni hadde det väldigt mysigt.. Sköt om dig!
    Kram Kattis

    SvaraRadera