torsdag 21 maj 2009

Rhodos resan...

var helt underbar, varmt och skönt och massa lata dagar. Resan ner gick jättebra, A tyckte det var jätte spännande att flyga. Dock tog resan från flygplatsen två timmar och inte en som dom sa. Men men vi kom fram till slut. 

När vi checkat in i receptionen och då fått veta att vi är dom första som bor i dessa lägenheter blev vi visade vart vi skulle bo. Det var jätte fint (förutom lite byggdamm då dom inte hunnit städa innan vi kom, blev nog klart precis timmen innan). När vi tittade runt upptäckte vi att vi inte hade någon kyl men den kom bara en kvart efter vi sa till. 

På dagarna badade vi i poolen, vilket A bara älskade (ville inte gå därifrån) och på em/kvällarna gick vi ut och käkade. Vi bara nöjt av att inte ha någon stress alls. Tog dagen som den kom. 

På området hade dom gjort en jättefin lekplats för barnen med en hel del roliga saker, så det var jätte possetivt. Så medans A lekte tog vi en drink innan vi skulle gå och äta.

Dagen när vi skulle åka hem var det lite blandade känslor. Flyget var försenat men bara 45 min, A satt och kollade på alla flygplan genom fönstret.  Även flygresan hem gick bra. A älskar att flyga. Dom som satt på platserna brevid oss kommenterade när planet landat att dom hade aldrig sett ett barn som var så lugn en hel flygresa. Kul att höra. 

Ja det blev inte mycket till referat av veckan men det har gått så lång tid nu så det får bli så här. Ska försöka mig på att lägga in ett bildspel med en del av bilderna jag tog på Rhodos. Men det får bli en senare aktivitet för nu får jag främmande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar