fredag 1 maj 2009

Valborg del 2

Jag och A tog en promenad med Hilde ute på åkern där dom håller på att förbereda för att bygga en massa nya hus. Det tar en evighet att gå med A där för han ska plocka med stenar och jord mm finns ju hur mycket som helst som en liten kille gillar. Efter en lång stund kom vi i alla fall vidare men då fick vi mellanlanda hemma för blöjbyte. Sen gick vi till fotbollsplanerna vilket A tyckte var roligt, synd att vi inte tog med oss en boll bara. I närheten ligger en liten liten dunge där A gick in och höll på med pinnar med mera och så ropar han till mig: mamma kom följ med mig in i skogen, är det inte gulligt, tio träd och då e de en skog:-)

Efter en stund kom hans moster och vi gick hem och lagade lunch. Efter kaffet åkte hans moster hem för att återkomma till kvällen på middag. Sen ringde Tett och frågade om hon och Robert oxå fick komma på middagen och det var ju självklart att dom fick det. Så då fick jag inprovisera lite så maten skulle räcka, så då fick det bli både kotlett och kyckling, pommes och gratäng och som tillbehör sallad och tzatziki. Alla blev i alla fall mätta. 

Lagom till maten nästan var klar kom A:s farmor och farfar förbi som har varit i sicilien en vecka, gissa om han blev glad att se dom. Dom stannade kvar och drack vin, öl och kaffe med oss, sen gick vi alla till kasen kl 20.30. A hade stora ögon när han tittade på den, jätte spännande tyckte han, det var en hel del folk och hundar där. När vi började gå hem igen sköt dom fyrverkerier, som tur är är Hilde inte ett dugg skott rädd. 

Det blev inte så jätte sent i säng, vi gick och la oss nästan på en gång när alla gäster gott

Tack allihop för en trevlig kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar