tisdag 22 maj 2012

Intensiv dag

Jag har haft en underbart härlig dag idag. Vilade en liten stund på morgonen innan A skulle till dagis. Farmor ringde och frågade om hon fick lämna A på dagis och självklart fick hon det, hon tog med sig hunden på promenaden oxå.

Vid tio åkte vi in till stan för att kolla på lite saker, vi lyckades köpa både tak och golv till O:s rum. Även ett solskydd till vagnen (eftersom jag lyckades ha sönder parasollet för veckan).


Vi slank även in en sväng på ikea för att äta lunch och titta på deras parasoller mm.

Hann sen bara hem för att genast gå till dagis och hämta A.
Gjorde sällskap med Gabriella och dom på vägen hem. F frågade då om hon inte kunde få följa med A hem  och leka  och så fick det bli. Dom följde med allihop. Barnen lekte och vi vuxna fikade.
Dom blev kvar till kvart i fem, super trevligt hade vi det.

Strax före halv sex kom PK med barnen hit på middag och lek.
Barnen hade som vanligt super kul och jag hade trevligt med min käre vän.
Dom håller på och säljer sin lägenhet och det blev en extra visning ikväll så dom blev kvar ganska så länge, vilket barnen absolut inte hade något emot.



När dom åkt var det dags för nattningsproceduren kl hade ju redan hunnit bli efter åtta. Fattar inte hur A orkade hela kvällen då han varit uppe sen fyra. Och inte var det massa pip och gnäll heller. Men det är klart han hade ju haft en otroligt rolig dag med besök hela tiden .

1 kommentar: