torsdag 22 januari 2009

Huset

I tisdags flyttade vi till huset. Tog halva dagen på banken med alla papper som skulle fixas. Vi körde några lass på em/kvällen och försökte så gott det gick att packa upp i röran men det är svårt att veta vart allt ska stå tex i skåpen men man får väl möblera om allt eftersom man kommer på hur man vill ha det. Just nu är det bara inställt känns det som. Sonen kom inte i säng förrän nästan halv tolv på tisdagskvällen. Inte kunde han gå i säng innan vi fått ihop säng mm och dessutom var det ju såå spännande tyckte han plus att så många människor var här.

Dag 2 höll vi på att packa upp, mkt som skall diskas och ställas undan. Vi har hållit på med värmen oxå tyckte det var alldeles för kallt här i huset. Inte funkar tvn heller. Hämtade verktyg så vi kunde mecka ihop soffan som vi inte fick ihop dag 1. Ringde till Jeanette så hon fick vara barnvakt igen det går liksom lättare när man slipper springa och jaga A hela tiden. Åkte in en sväng till stan hade ju ingen mat här hemma. Sedan kom bror med sambo för att titta (ja bror hade ju redan sett dagen innan när han hjälpte till) så vi bjöd dom på mat sedan hjälpte C mig att packa upp lite till medan killarna åkte och hämta mera grejer i lägenheten . Sent blev det även denna kväll .

Idag har vi bara pysslat här hemma på förmiddagen med att få ordning i vardagsrummet och datarummet. V-rummet är nu klart så när som på att det ska upp lite tavlor. Datarummet ska det in en gästsäng i som vi inte fått hem än, lite tavlor och packa upp pärmar mm sen är även det klart. 

Åkte en sväng till ikea och köpte bla antonius ställningar med korgar att ha i A:s garderob så jag kan få in hans kläder (ska ha dom där istället för i en traditionell byrå) Inser nu när man hållit på att packa hans leksaker hur mycket han egentligen har men kul har han så det får ju vara så.

Imorgon skall jag jobba, känner inte för det har så otroligt mycket jag behöver göra här för att få undan alla kartonger och bli klar med allt. Måste dessutom tömma förrådet och det andra som är kvar i lägenheten så vi blir klara där innan det ska städas (som ingick i mäklaravgiften ;-)) Ska ju även byta handfatet som jag så oturligt lyckades ha sönder innan vi skulle flytta, det känns onödigt men men

Detta blev ett långt inlägg får se om någon orkar läsa det

Sov gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar