fredag 30 januari 2009

Idag blev det klart

Idag susade vi in till stan för att bla göra klart försäljningen av lägenheten (skönt att få det avklarat). Hade ingen aning om hur lång tid det skulle ta så jag stoppade i parkering för 3 timmar (billigare än böter). Tog givetvis inte så länge så då passade vi på att gå lite på stan vilket vi aldrig gör, det var riktigt trevligt. Lite shopping blev det och sedan lunch på panini, jätte gott. 

Därefter susade vi till jula, öb, chilli och gränby. Så det blev lite pengar spenderade. På chilli köpte jag en jätte mysig filt den är helt underbar, köpte även ett knivblock med 5 knivar och en lampskärm.



Efter gränby åkte vi till svärmor för att hämta A och då bestämde vi oss för att gå en gemensam långpromenad med hunden. Det var jätteskönt för det blåste inte så mycket idag. A hade jättekul och sprang omkring på åkern och kastade snöklot till hilde. 

Efter middagen bakade jag och A muffins med chokladbitar i. Han älskar att vara med i köket och hjälpa till. Dom blev jätte goda. Efter fikat blev det snart dags för sängen och det tog inte längre än tills han druckit ur vällingen innan han somnade (hade som vanligt inte sovit något på dagen, gör aldrig det nu för tiden fast han egentligen borde)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar