fredag 6 februari 2009

Äntligen en kökslampa

Ja äntligen har vi hittat en kökslampa som vi båda gillar, lite dyr var den förstås men vi beslutade att köpa den i alla fall, vi hade ju bestämt att inte köpa några julklappar till varandra utan istället köpa något till huset när vi flyttade. Så jag susade iväg för att köpa lampan och då finns det bara en kvar i en jätte trasig kartong, går och pratar med personalen och får då veta att detta är en utgående modell och finns inga fler. Gissa om jag blev besviken.

Igår åkte vi båda två in till stan på jakt efter en lampa och en "byrå" till entrén. Vi var på hur många ställen som helst men kunde inte hitta en lampa vi ville ha, så vi åkte förbi chilli igen och kollade. Då fanns en lampa som var lika som den andra fast annan färg (fin men den andra var mycket colare), vi bestämde dock att köpa denna lampa i alla fall. Och vi hade tur den kostade ca 200 kr mindre. Det blev en lesvik bänk och några andra lampor till vardagsrummet från Ikea oxå.

Efter middagen igår så kom P:s mamma och man (våran hobbyelektriker) över för att vi skulle få hjälp med att få upp lampan. Det tog sin lilla tid eftersom jag vet inte vad dom har gjort med el och allt i taket här. Slutade med att P:s mamma fick hem och rota igenom lagret och lyckades hitta en krok som passade taket, så nu är lampan uppe, blev jätte fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar