söndag 23 maj 2010

REGN


Är det inte typiskt att det skulle vräka ner regn igår när vi hade bestämt att vi skulle åka till östhammar  och hälsa på min vän och hennes son. Men vi åkte iväg som det var bestämt, dock blev vi något sena. 

Först plockade vi upp dom och sedan även hennes brordotter innan vi åkte iväg för att äta thaimat. Maten var jättegod och barnen busade för fullt som barn gör. Sen hade vi tänkt att vi skulle köpa glass på ett glasställe men där var det stängt pga konfirmation så det slutade med att vi fick åka till hemköp och köpa glass och fika. SEn blev det lek och bus i huset innan vi fikade. Tyvärr regnade det hela dagen så vi kunde bara vara inne. Men nästa gång vill jag ha sol, för för mig är östhammar sommar och sol absolut inte regn.

Klockan hann nog bli närmare åtta innan vi kom hem och då åt vi en sen middag och så klockan hann nog bli nio innan vi försökte få lilleman i säng. Tyvärr strulade han så han somnade nog inte förrän framåt klockan elva.

Han vaknade mitt i natten (som han alltid gör dom senaste veckorna) och kom in till oss, tar då en stund innan han kan somna om. Men helt otroligt nog så vaknade han av sig själv kvart över sju imorse så det blev inga problem att få upp honom trots att han somnade så sent. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar