torsdag 1 juli 2010

Sommarlov


Idag var sista dagen för A på dagis, nu har han sommarlov i åtta veckor (tyvärr får en annan inte det). Jag och P kommer jobba om varandra för att lösa det så han får vara ledig. Vi firade sommarlovets början med att gå och äta på restaurang Aspentos, så underbart god mat. Eftersom det var fint väder kunde vi sitta på deras uteservering. A är i kiss och bajsåldern så han satt och sjöng om bajs för alla gästerna, tror inte att dom uppskattade det. 

När vi kom hem kurade vi ihop oss i soffan och tittade på Timmy Lamm innan lilleman skulle sova. Nya nattrutinen är att den som nattar måste sitta vid köksbordet (vi har köket utanför hans rum) tills han somnar, kan bli långdraget ibland så det är tur man har en bärbar dator så man kan surfa medans man bara sitter där.

Jag och sambon har tittat på film ikväll, enda kvällen på länge som vi båda är lediga så det gäller att passa på. Imorgon går jag på min första natt av fyra. Vi har supermycket nere på jobbet och dessutom ska det ju bli kanonväder, kommer bli svårt att sova på dagarna i värmen. 

God natt på er alla. Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar