söndag 28 augusti 2011

Stress

Bror och sambo var ju här på en snabbfika och gav A en jättefin present och sen ville dom att vi skulle komma och fika hos dom vid fyra då vår kusin skulle komma dit. Ja sa att vi får se om vi kommer.
Gick för att vila en stund när pojkarna skulle gå ut med hunden och förbi lekparken, då ringde svärmor och frågade om vi vill äta kina med dom och det ville vi så klart. Tänkte då hoppa över björklinge men det gick inte A med på så det fick bli en snabb fika hos bror, tyvärr kom min kusin och dom inte förrän strax före fem så vi hann inte med att umgås med dom mer än säga hej:-( Men dom kanske kommer till oss på torsdag, hoppas det. Är så sällan vi ses. Vi hann även med att träffa Tett en snabbis men Robert mötte vi på vägen.

Vidare hem till svärmor där vi åt god mat och fikade. A hade med sina nya verktyg så han fick farmor att leta fram brädor, spik och skruv sen jobbade han på ordentligt. Han gjorde bla en hängare till sin farmor, duktiga killen.

Avslutade dagen med lite soffmys och godis innan A skulle i säng. P for ju till jobbet för ytterligare en natts jobb. Själv gick jag och la mig extremt tidigt för att vara mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar