lördag 25 juni 2011

Midsommarafton

 (farmor gjorde en hatt av en servett som vi försökte få en bild på A med)

Vi gick över till svärmor och svärfar där bjöds det på god dricka (alkholfri så klart till mig) och korv. Hunden fick följa med oss fram tills Anneli och Patric skulle komma (deras hund gillar inte andra tikar).
Klockan tre gick vi till ängen för att dansa runt stången men först gick vi på tipspromenad men vi hann ej klart innan dansen började. A och hans farmor dansade och jag fotograferade så gott det gick. Efter dansen köade vi till lotteriet, P och A stod i kön till barnlotterna och vi andra köade för vuxenlotterna.
Jag vann inget men svärmor, Anneli och A vann. Kul för A att äntligen vinna på lotter. Han vann bla en plastbåt och ett set med traktor och sandlådesaker. A ville gå hem då så hans farmor gick med honom medan vi andra fortsatte tipsrundan. Vi vann inget på den men kul ändå.

När vi kom tillbaka så var det dags för massa god mat, åt så mycket så vi var tog kaffe innan vi skulle äta huvudrätten. Väldigt god mat och till efterrätt blev det kladdkaka, jordgubbar och grädde. Hur gott som helst. Blev mycket prat och skratt, A är en duktig underhållare. Jag och P gick hem en sväng för att ta en promenad med hunden och ge henne lite god mat som vi tyckte hon var värd som fick vara hemma själv.
Blev en ganska sen kväll för A men han hade kul.
Nu sover han sen två timmar tillbaka och sambon har slocknat på soffan, ska väcka honom och be honom lägga sig i sängen istället.

Hoppas att ni har haft en underbar dag för det har vi haft. Slänger in lite bilder från dagen imorgon, orkar inte ladda in dom nu. Natti natt sov så gott. Kram på er

Ps den lille i magen har nog oxå firat midsommar för där har det varit full action till och från hela kvällen. Ds

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar