lördag 4 juni 2011

Vilken härlig dag

Idag har vi haft en riktig toppen dag. Först tog vi en slappar förmiddag här hemma. Sedan packade vi ihop en picknick korg och åkte till stadsskogen även hunden fick följa med. Vi tog två fikapauser där på första platsen åt vi biggaråer, jordgubbar, äpple och korv mm, på nästa stopp blev det kaffe, bullar och kakor. Hittade även en lekplats där A lekte en stund.





Sedan for vi vidare till skaris och på vägen dit började en varningslampa lysa på bilen så det blir till att åka på verkstad på tisdag, så vi kan ha en okej bil när vi åker iväg på semestern. Parkerade vid lyssnarängen och promenerade ner sista biten. Blev inte så långvarigt, dom hade ingen glass där och det var ju planen.

Så vi åkte vidare till McDonalds där vi köpte en varsin liten cheeseburgare och McFlurry. Satte oss ute så hunden kunde vara med (kan ju inte lämna en hund i bilen när det är varmt).


Sedan for vi hem och fyllde upp A:s pool så han kunde plaska omkring lite.
Hade även turen att bli bjudna till svärmor och svärfar på middag. Hon hade lagat en jättegod kyckling i ugn med stekt potatis till, super gott var det. A fick även en glass efter maten. Blev kvar där ganska länge, A lekte med bla playdoo. Dom andra vuxna drack en varsin drink medans en annan fick nöja sig med vatten, men det gör mig ingenting.


Har en hund som är super nöjd och super trött, ligger här och snarkar för fullt. Hon älskar när hon får vara med hela tiden. Utflykter gillar hon mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar