lördag 24 mars 2012

Fredag

Vilken strålande dag det har varit idag med. A har varit ute på tomten stora delar av dagen. På fm röjde jag här hemma. Innan sambon åkte till jobbet tog i en fika ute på altanen, det är ju så underbart att det äntligen är vår.
Svärmor tittade över en stund på en kaffe och sen gick hon och sonen på en promenad med hunden. O har varit lite extra trött idag (hon fick sina sprutor igår) så hon sov nog mer eller mindre halva förmiddagen.

A gick hela dagen och väntade på att hans dagiskompis Hugo skulle titta förbi på em, han satt en hel timme vid grinden och väntade så dom inte skulle missa att vi var hemma men dom kom inte. Vet inte om det blev ett missförstånd eller om dom fick ett förhinder. Vi pratade nämligen dagen innan om att dom skulle titta in om vi var hemma när dom gick hem från dagis. En ledsen kille blev det här hemma när han insåg att dom inte skulle komma. Blev en del tårar i mammas knä :-(

Svärmor ringde när vi satt och åt middag och när hon hörde hur ledsen A hade blivit bjöd hon över oss på våfflor och genast blev det en mycket gladare kille här hemma. När vi kom hem igen var det bara att börja nattningen av barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar