söndag 12 juli 2009

Häcken..

Idag har min sambo varit jätteduktig, han har klippt gräsmattan och häcken (inte runt hela tomten för det hann han ej innan regnet kom). Det blir superfint. Synd bara att vi ej har en stege som han kan stå på så han skulle nå över till grannens sida (grannen är bortrest) så hela häcken blir klippt, ser ju lite roligt ut när halva är jämn och fin och andra halvan buskig.

Själv har jag tagit hand om gårdagens disk (var hur mycket som helst eftersom vi var ganska många och åt både huvudrätt, efterrättt, kaffe och drinkar men trevligt var det), både handdiskat och kört två maskiner, städat resten av köket, svärmor och svärfar var här på en snabbis och tog en kaffe. Är nu inne på min tredje maskin med tvätt oxå. Sen är det väl dax att rasta hunden snart oxå. Packa ska vi även göra för vi åker ju till kolmården imorgon bitti och ska sova på hotell i Getå (blir två dagar på kolmården) och kommer hem sent på tisdag kväll. Det ska bli jättekul hoppas bara att det inte kommer regna. Det gör mig inget om det är mulet bara inget regn. Så nu blir det nog inga mer inlägg på några dagar. Ha det gott

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får det jättebra! kramar

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha. Hoppas ni haft en toppen dag i huddinge idag. Vi får höras när vi kommit hem igen så vi kan planera för lördagen.
    Kramizar

    SvaraRadera