söndag 24 oktober 2010

Lördag

Igår fick jag sovmorgon ända till tio. P gick upp tidigt och åkte iväg på bowlingmatch och A klev inte upp förrän tio, jätte skönt. Vi hade en slappar dag på fm, myste i soffan framför tvn.
Vid lunchtid åkte vi in till stan och åt lunch hela familjen och sedan lämnade vi av P på hans jobb innan vi åkte vidare till city gross för att handla.

Väl hemma igen så myste vi i soffan igen med lite godis. Därefter var vi faktiskt lite duktiga och bakade, A älskar att baka. Efter middagen så var det dags för en promenad med hunden och det var så mörkt ute så vi tog ficklampor med oss ut. Gissa om det var någon som tyckte det var kul. Vi plockade upp farmor på vägen så hon oxå fick lufta sig. A lekte att vi var på skattjakt.

A fick vara uppe extra länge igår. Hans far var på jobbet och jag hade lovat att vi skulle äta chips och dipp. Så vi plockade fram allt smarrigt vi skulle äta och sen kröp vi upp i soffan och tittade på monsters ink filmen. Vi hade det hur mysigt som helst. Men klockan han bli halv tio innan han somnade men det var det värt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar