söndag 1 mars 2009

Söndag

A vaknade första gången kl 5 i morse men som tur var somnade han om ganska snabbt. Nästa gång var ca 7.30 och då var det bara att kliva upp och titta på musses klubbhus och lite annat en stund innan frukosten. Sen blev det lite bus och lite mera tv. Kvart över elva fick A gå och väcka sin pappa som hade jobbat kväll + halva natten. Det blev massor med bus i sängen, A hade skit kul. 

När alla var uppe så tog vi en promenad allihop med Hilde, det var underbart ute, solen sken och det var inte så himla kallt som det hade varit tidigare på morgonen. A var mest trött och hungrig på promenaden så det blev en del tandagnissel, men men. Medans jag gjorde pannkakor till lunch var killarna ute och skottade snö.

Efter lunchen var det bara att göra oss i ordning för att skjutsa P till jobbet, därefter susade jag, A och Hilde ut till bror i björklinge, där vi tillbringade hela eftermiddagen och kvällen. Pizza blev det till middag därute.

Halv åtta var vi hemma igen och då blev det blöjbyte, tandborstning, sagostund och välling. Klockan 20.30 sov A och jag kunde gå och surfa lite på datorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar