måndag 2 augusti 2010

Kista galleria

Efter lunchtid idag fick vi för oss att åka till Kista galleria (har aldrig varit där tidigare), så vi slängde in oss i bilen och körde iväg. A har fått en bärbar dvdspelare som vi nu testade på denna resa och jag kan bara säga att den uppskattas mycket av våran son. Halvvägs till Kista blir sonen kissnödig, det är ju inte lätt att stanna när man är på E4an men vi hade tur för precis innan arlanda avfarten fanns en parkeringficka. Duktiga killen som lyckades hålla sig tills vi kunde stanna.

Väl framme i Kista åt vi en otroligt sen lunch men god var den. Sen tittade vi i lite affärer och lekte på lekytan som fanns där. Vi hann även med en latte, glass och blåbärspaj medans vi var där. A hade så mycket spring i benen och bus i kroppen så man blev helt slut, framför allt P som fick jaga honom mest. Han är ju inte lika intresserad som jag av att titta i affärer därför slumpade det sig att han fick ta de mesta av jakten. Han har blivit helt förändrad min lilla kille, totalt orädd och springer iväg i affärerna. Ingen lugn shoppintur det där inte;-)

Och inte skulle han kissa när vi var på toaletten men när vi gått längst bort ifrån toaletterna då blev han minsan kissnödig så det var bara att springa till toaletterna, P rusade iväg med honom och dom hann, lilleman var så duktig. Stolt mor kan jag bara säga. Nu har han varit utan blöja tre hela dagar (på natten får han ha blöjan) på raken, utan att han sagt att han vill ha sin blöja. Hoppas att det håller i sig nu och vi inte får något mera bakslag.

Slänger in lite bilder från dagen. Sov gott. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar