söndag 27 december 2009

Skölsta

Vi kom iväg mycket senare än tänkt men men. Naturligtvis somnade A i bilen så när vi kom fram hann jag gå upp med alla sakerna innan jag väckte honom. Lilla Teddie kom och mötte oss i hallen med ett strålande leende. A var ju nyvaken så han ville inte prata med någon. Medans vi bekantade oss med teddiefisen kom resten av ligan hem. Rebecca (A:s andra kusin) var nere på besök från Ramsele. Så det var ju jättekul att få träffa henne, blir ju inte så ofta precis.

Vi drack lite kaffe och så innan det skulle öppnas julklappar. Till och med A fick en julklapp (från Rebecca och Tomas) en jättefin lastbil. Rebecca och Tomas fick en väggträd (ljusstake) av oss, Teddiefisen fick kläder och en bok av oss. Teddie fick även lite mer klappar av sin gudmor.

 

Medans vi fortsatte fika lekte barnen och hade det skoj. Klockan hann bli mycket som vanligt så det var bara att stressa hem för att äta middag. 

Ikväll har jag inte gjort något speciellt efter sonen somnade, spelat lite zuma och surfat runt lite. 

Hoppas ni haft en skön dag. 

2 kommentarer:

  1. sv: tack :D

    juste! du borde nog ändra till "ghoosthouse.blogspot.com istället för .se" För när man trycker på din länk så kommer man in på en sexleksakssida :p haha!

    SvaraRadera