tisdag 1 juni 2010

Bröllop

Lördags morgonen startades med att kliva upp och äta frukost för att sedan åka till björklinge och lämna hunden hos bror med familj och sen hem för att göra sig fin inför dagens event. Vi skulle nämligen på bröllop och dop denna dag. Lilleman skulle vara hos farmor och farfar för det skulle vara barnfritt (vuxenfest efter bröllopet). Eftersom festen skulle vara så långt bort var det många som hyrt rum på herrgården. Min mor skulle oxå med (då det var vår arbetskollega och vän som skulle gifta sig) så hon skulle vara chaufför. Vi var full bil som åkte från Uppsala denna dag. Först var det vigsel och dop i Östervåla kyrka.

Det var så fin kyrka och dom var så vackra bröllopsparet. När dom kom in i kyrkan så kom först deras hund fastspänd i en sele som drog en vagn som var klädd i björkar, i vagnen satt och låg deras två barn. Det var så himla gulligt. Sen kom faddrar och sedan brudparet. En kollega till oss (plus en annan tjej) sjöng några sånger för brudparet, dom var så duktiga.

Efter akten åkte vi till gysinge där det blev mingelgrattis och senare middag och fest med dans. Dom hade lite hyss saker och annat. Super trevlig fest, så roligt att vi var kvar till ca tre på natten innan vi rullade dom sju milen hem.

Somnade väl närmare halv fem och strax innan åtta vaknade sonen pigg och glad, det var dock inte hans mor och far.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar