torsdag 24 juni 2010

soool


(bild från midsommarfesten på dagis igår)

Ja här har solen strålat hela dagen, måste säga att det är svårt att sova på dagarna på sommaren. P hade varit så snäll så han frågat farmor om hon kunde hämta lilleman på dagis så skulle han klippa klart häcken och jag skulle få sova länge, otacksam som jag är så klev jag upp redan klockan tre, kunde verkligen inte sova längre. Men din tanke var god älskling.

Har krattat upp all häck sambon klippt och stoppat i säckar, senare kom svärfar hit med släpet så vi kunde åka iväg med allt skräp. Tack så jätte mycket. Vi höll på på tomten så vi orkade inte laga mat idag, vi for till bälinge och köpte kebabrulle istället. Lilleman har sprungit utan blöja hela em och när vi skulle till bälinge vägrade han ha blöja, han ville bara ha kalsonger. Roligt att han vill men det vore inte så kul om han kissade i bilen. Men vi chansade och det gick bra, så duktig min lilla kille.

Ska nu hoppa in i duschen för att sedan åka till jobbet. Imorgon blir det till att sova bara någon timme för sedan börjar midsommarfirandet. Vad ska ni göra på midsommar?

Önskar er alla en god natt. Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar