fredag 1 januari 2010

31 dec 2009

Igår firade vi in det nya året hos oss. Vi var tio stycken här, jag bjöd på tacos (smidigt och bra som man kan förbereda). Vi åt och drack gott hela kvällen. Smällde ihop en tårta efter middagen som jag fyllde med trädgårdbär blandat med grädde och chokladmousse med crisp. Spritsade på lite grädde och strösslade lakritsströssel på. Sen blev det godis, chips och ostbågar senaren på kvällen. Prövade för första gången att dricka en Irish coffie men gillade den inte så den fick svärmor dricka upp. 

Vi hade tävling i mariokart, svärmor och svärfar fick tävla om vem som ska diska hela nästa vecka, svärmor förlorade. Sen tävlade vi andra mot varandra oxå men utan disk, hihi. Det är så otroligt kul att titta på dom som aldrig kört förut, många skratt blev det.

Ungdomarna skulle iväg på fest i storvreta så bror skjutsade iväg dom men kom tillbaka med ungdomarna igen, festen var flyttad och ingen där så dom fick fira tolvslaget med oss "gammlingar".  Efter tolvslaget kom Hannas pappa och hämtade dom och körde dit festen var, hoppas dom fick roligt även om dom kom dit lite väl sent.

Vi andra satt väl uppe till halv tre innan vi kom i säng. Inte dukade vi av långbordet och ställde allt till rätta innan vi kröp i säng så det var ju roligt att kliva upp till idag. Sonen kom in i vårat sovrum i morse alldeles uppspelt mamma mamma vi städade inte undan igår innan vi sov. Hihi vad ska man säga. 

Efter en timmes städande så var allt sig likt igen förrutom sopberget som står i hallen för transport till soprummet. Så då blev det äntligen frukost kl halv tolv, sjuk egentligen då ska man ju äta lunch.


2 kommentarer:

  1. Så mysigt det låter, en riktigt härlig nyårsafton! kramar

    SvaraRadera
  2. Lätt och smidigt med tacos! Låter som om ni haft en strålande kväll! Här var det fullt ös med varmrätt, förrätt och dessert, helt slut var jag när jag väl kröp till sängs klockan 04 fast med disken fixad så det var rätt okej att vakna upp i morse ändå :)

    God fortsättning på det nya året!! Många kramar!

    SvaraRadera