lördag 2 januari 2010

En tripp

till IKEA blev det idag, vi åt en väldigt sen lunch där, det var en hel del människor där idag men absolut inget trångt. Jag och sambon åt deras kyckling och sonen åt köttbullar, men av någon anledning glömmer vi alltid att ta en glass till honom efter maten. När vi ätit klart gick vi ett varv i varuhuset och hittade bla ett snyggt annorlunda skrivbord som vi funderar på att köpa när vi renoverat klart hobbyrummet som då kommer bli datorrum.

Var även in en sväng på onoff för sambon ville titta på ett hemmabio system som han är sugen på. A var sur för han ville bara hem, så vi började titta efter en rosa dator för att distrahera honom, sen var han och trök på alla knappar han kom åt på alla apparater, jag höll på att bli galen på att jaga honom. Dom hade ett obh nordica lekkök uppställt och där fastnade han naturligtvis.

Nu sitter jag och slappar i soffan med pojkarna håller på att mecka ihop köket som A fick av oss i julklapp, det har inte blivit av tidigare, han fick ju så mycket nytt så han har haft fullt upp ändå.

Undrar vad man ska hitta på till middag idag? Blir en mys hemmakväll i alla fall. Tror nog jag ska försöka slå sambon i Mariokart ikväll för det blev inget igår.

Ha en skön kväll

1 kommentar:

  1. ja vi kanske ska ta oss en promenad:) och träna hulda på agilety!

    SvaraRadera