måndag 26 april 2010

Ljuspartyt


Ikväll har jag ju haft ljusparty här hemma. Fick ihop lite folk faktiskt. Lottica tog med sig Leo så killarna kunde leka. Leo hann bara klä av sig ytterkläderna sen försvann dom in på A:s rum och stängde dörren. Dom lekte en bra stund innan vi såg till dom igen, då kom dom ut och spelade golf i köket. Sen när partyt skulle börja sa jag till dom att dom kunde ju gå in på A:s rum medans vi hade party och det tog nog bara två sekunder innan dom var inne på rummet. Hörde hur det vändes upp och ner på alla backar med leksaker men ack så roligt dom har haft. 

När vi skulle fika frågade jag killarna om dom oxå ville ha fika, dom fick sitta ensamma i köket vilket dom tyckte var skitkul. Såg efter en stund att dom satt med huvudena under bordet och matade hunden med kakor och fnissade för fullt, busungar. Vi måste verkligen boka in en lekdate snart för dom senaste gångerna dom träffats har dom  haft så otroligt roligt ihop och verkligen leker med varandra.

Ja det gick åt lite pengar idag, handlade alldeles för mycket, har lite ågren nu. Dom har ju fina saker men ack så dyra. Får väl låta bli att shoppa så mycket mer denna månad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar