fredag 9 april 2010

Sämre igen

Bilen gick igenom, tjoho men det var på håret för ena bältet ville inte riktigt samarbeta. Här har det varit en glad lilleman tills på em då han däckade i soffan när hans far och han tittade på tv (ja pappan surfade mest). Hittade honom sovandes på soffan, tog då en temp som var 38,3 bar in honom i sängen men då vaknade han lite. Farmor och farfar dök upp för kaffe som farmor lovat A tidigare. Men lilleman orkade knappt gå upp. När vi fikade ville han inte ha någonting, ingen kaka eller bulle, erbjöd honom glass men inte ens det ville han ha. Han vill inte äta något alls nu för tiden. Farmor tog en ny temp och då var den nästan 39, så den är på väg uppåt. Stackars liten han ser helt förstörd ut. Hoppas verkligen att detta vänder snart, men jag har ju läst och hört om så många andra barn som haft likadant, så det är väl bara att ge sig till tåls.

Lilleman ville ha pizza till middag idag och allt för att han ska äta något åkte jag till bälinge och köpte det, men åt han, nej en tugga. Jaja huvudsaken att man får i någon vätska men inte ens det är lätt. 

Själv har jag försökt röja så mycket det går när man har en liten sjukling här hemma. Men har lyckat med en del i alla fall. Får se när han somnar ikväll.

Ha en skön fredagskväll. Kram på er

1 kommentar:

  1. aa äntligen =)

    Hoppas ni får en trevlig helg trots feber. Vi får hoppas den flyger bort under dagen. Lite kuckelimuckmedecin brukar hjälpa =)

    SvaraRadera