lördag 5 december 2009

Julmarknad

Idag har vi varit på julmarknad i Hågaby med Carola, Tett och jennifer. Hilde fick följa med oxå. Hon blev lite uppjagad av hästarna som var där. Tomten var där oxå, han gick och delade ut pepparkakor tom hunden fick en pepparkaka. Det var ingen stor marknad, fanns inte så mycket men A fick fiska fiskdamm, i den fick han godis, sura råttor, tyckte väl kanske inte att det passar så bra till en liten kille men han gillade dem. 

Sen åkte vi til mixmix, har aldrig varit där förrut, jag köpte lite småsaker och en jätte fin ljusstjärna för värmeljus som jag har hängt upp i vårat sovrum, bild kanske kommer senare.

Jennifer skulle iväg på match senare så vi åkte till McDonalds så hon fick äta så hon skulle klara av att spela. Vi åt oxå, A var sur och skulle inte ha ngn mat men när vi ätit klart tinade han upp och började äta. Körde sen ner Tett till St.Erikstorg där hon skulle möta upp pojkvännen och hans syster. SEn blev det bråttom Jennifer skulle vara på samling kl 16.50 (och hade då inte packat sina saker än) och nu var kl 16.30, oj oj oj 

När vi svängde upp på uppfarten kastade dom in sig i deras bil och susade vidare. A ringde på dörren frenetiskt och sent om cider kom hans far och öppnade (ja helt otroligt han sov fortfarande, han hade och ska jobba natt)

Nu sitter pojkarna och myser framför tvn med godis medans jag sitter framför datorn en stund.

Jag önskar er alla en underbar lördagskväll. Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar