söndag 14 mars 2010

Lång ledig

Blev en promenad igår i alla fall, vi gick över till svärmor och hämtade hunden för att gå på en promenad, tog en fika hos dom när vi kom tillbaka och så bjöd dom oss på pizza. Sen var det bara att gå hem för att göra sig i ordning för nattens arbetspass. Natten rullade på bra, mycket att göra men det flöt bra.

Vakade ju av idag så jag skulle inte sova så länge idag, haha klockan hann bli tre innan jag klev upp. Har surfat och slappat fram tills A kom hem från kungsberget. Han var helt slut när han kom hem, mycket frisk luft och full fart en hel helg sätter sina spår. Men han har ju haft kul så det är det nog värt. Vi har tittat på tv och myst i hop här under kvällen, ätit lite mat och fikat men nu sover han sött i sin säng.

Jag är ju lång ledig igen vilket alltid är lika skönt, har massor av planer för denna vecka så det är bara att köra på. Hoppas även på att det blir lika fint väder som det varit i helgen, man missade ju mycket av det när man har jobbat. Vill oxå ut och njuta av solen och dess värme.

Ha en skön söndagskväll. 

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar